Hlavní strana Hlavní strana
Zapečený lilek s mletým masem
Recept je možné využít během 2. a 3. fáze.

Ingredience:

1 lilek,
200g mletého hovězího masa,
sůl,
provensálské koření,
koření na mletá masa,
cibule,
česnek


Postup přípravy:

Lilek rozpůlíme a dáme do vody, do které jsme přidali nějaké chutné koření a necháme ho přejít varem. Lilek vyndáme z vody a vydlabeme vnitřek.

Mezitím si v kastrůlku osmahneme cibulku, přidáme mleté maso, které okořeníme a ochutíme prolisovaným česnekem. K masu můžeme přidat vydlabaný vnitřek z lilku.

Maso cca 15 - 20 min. opékáme.

Půlky lilku dáme do pekáčku a do vydlabaných vnitřků dáme mleté maso. Lilky dáme péci do trouby. Pečeme cca 20 minut při cca 180 - 200°C.


Zapečený lilek s mletým masem

© 2010 - 2015 Dukanova-dieta.cz | dukan@dukanova-dieta.cz | Designed by - 2024  

Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo další šíření obsahu serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.