Hlavní strana
Dieta Protal
Dietní test
Dietní jídelníček
Recepty
BMI
Literatura
Dotazy a odpovědí
Dieta Protal
Úvodem
Pravidla
Výrobky obsahující proteiny
Koření
Zakázané výrobky 1. a 2. fázi
Povolena zelenina ve 2. fázi
Základní pojmy
Sacharidy
Tuky
Bílkoviny
Index tělesné hmotnosti BMI
Části diety
1. fáze - útočná
2. fáze - rovnoměrná ztráta
3. fáze - upevňující
Fáze definitivní stabilizace
Dietní jídelníček
Týdenní pro 1. fázi
Týdenní pro 2. fázi
Ceník jídelníčků na míru
Zeptejte se nás
Nejčastější dotazy
Jsme na Facebook'u
Cookies
Reklama
Recepty
Domácí pekárna
Moučníky
Ostatní
Pokrmy z drůbeže
Pokrmy z masa
Pokrmy z mléka
Pokrmy z ryb
Pokrmy z vajec
Pokrmy ze zeleniny
Polévky
Předkrmy/chuťovky
Saláty
Dietní test
...
Pokrmy z ryb
Pečený kapr
Ingredience:
1,5 kg kapra
1 citron
zelená petržel
sůl
Tuňákový salát
- 1., 2. a 3. fáze -
Ingredience:
1 plechovka s tuňákem ve vlastní šťávě
2 vejce na tvrdo
2 sterilizované okurky
2-3 lžíce nízkotučného jogurtu
Kapr v jogurtu
- 2. a 3. fáze -
Ingredience:
kapr nebo jiná ryba - stažený, bílý jogurt (max. 1,5% tuku), sůl, pepř
Filé v alobalu
- 2. a 3. fáze -
Ingredience:
4 větší plátky rybího filé, 120 g bílého jogurtu (max. 1,5% tuku),
2 velké cibule,
2 lžíce hořčice,
1 lžička kari koření,
šťáva z 1 citronu,
pepř, sůl
© 2010 - 2015 Dukanova-dieta.cz | dukan@dukanova-dieta.cz | Designed by - 2024
Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo další šíření obsahu serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.