Hlavní strana
Dieta Protal
Dietní test
Dietní jídelníček
Recepty
BMI
Literatura
Dotazy a odpovědí
Dieta Protal
Úvodem
Pravidla
Výrobky obsahující proteiny
Koření
Zakázané výrobky 1. a 2. fázi
Povolena zelenina ve 2. fázi
Základní pojmy
Sacharidy
Tuky
Bílkoviny
Index tělesné hmotnosti BMI
Části diety
1. fáze - útočná
2. fáze - rovnoměrná ztráta
3. fáze - upevňující
Fáze definitivní stabilizace
Dietní jídelníček
Týdenní pro 1. fázi
Týdenní pro 2. fázi
Ceník jídelníčků na míru
Zeptejte se nás
Nejčastější dotazy
Jsme na Facebook'u
Cookies
Reklama
Recepty
Domácí pekárna
Moučníky
Ostatní
Pokrmy z drůbeže
Pokrmy z masa
Pokrmy z mléka
Pokrmy z ryb
Pokrmy z vajec
Pokrmy ze zeleniny
Polévky
Předkrmy/chuťovky
Saláty
Dietní test
...
Saláty
Jarní salát
- 2. a 3. fáze -
Ingredience:
rajčata, okurky, ředkvičky, paprika, bílý jogurt (max. 1,5% tuku), hořčice
Hlávkový salát s rajčaty
- 2. a 3. fáze -
Ingredience:
hlávkový salát, 400 g rajčat, 150 ml bílého jogurtu (max. 1,5% tuku), sůl, pepř
Brokolicovo-květákový salát
- 2. a 3. fáze -
Ingredience:
1 malý květák nebo 400 g mraženého
1 malá brokolice nebo 400 g mražené
4 vařená vejce
200 g drůbeží šunky
1 menší cibule
150 ml bílého jogurtu (max. 1,5% tuku)
hořčice, sůl, citronová šťáva, popř. bylinky
© 2010 - 2015 Dukanova-dieta.cz | dukan@dukanova-dieta.cz | Designed by - 2024
Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo další šíření obsahu serveru je bez písemného souhlasu zakázáno.